KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - YILDIRIM BAYAZIT İLKOKULU

MİNİK YAVRULARDAN HUZUREVİNE ZİYARET

Okulumuz öğrencileri, Şehit Hakan DUYĞAL Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, hediyeler sundular ve bir eğlence düzenledi

11-01-201811-01-201811-01-201811-01-201811-01-201811-01-20183

3/C Sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Adnan UYDURAN önderliğinde Şehit Hakan DUYĞAL Huzurevi’ne toplum hizmeti kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler, yanlarında getirdikleri çiçeği yaşlılara takdim etti.
3/C Sınıfı öğretmeni Adnan UYDURAN, genç nesilleri yaşlılarla bir araya getirmek için bu ziy...areti gerçekleştirdiklerini söyledi.
Bu tarz etkinliklerin öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini kazanmaları için önemli olduğunu belirten Adnan UYDURAN , “Huzurevi ziyareti, öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkına varmaları açısından çok önemli. Bu ziyaretle öğrencilerimiz yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve iletişim, öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşıyor” dedi.i öğrenciler, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ederken, öğrenci ve yaşlılar arasında duygulu anlar yaşandı. Huzurevi sakinleri ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, öğrencileri yeniden görmek istediklerini söyledi. Huzurevi sakinleri, ziyaret sırasında okul öğrencilerinin tertip ettiği eğlenceye katılarak gönüllerince eğlendi.

Yayın: 11.01.2018 - Güncelleme: 11.01.2018 22:13 - Görüntülenme: 198