KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - YILDIRIM BAYAZIT İLKOKULU

Şbt

Okuma Yazma Seferberliğinin Tanıtım Toplantısına Oulumuz Evsahipliği Yaptı.Müge Anlı´nın başlattığı Okuma Yazma Seferberliği´ne, yayına bağlanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan "Bu seferberlikte biz de varız!" diyerek desteğini belirtti. Bu kapsamda ilimizde gerçekleştirilecek seferberlik bilgilendirlme toplantısı okulumuzda yapıldı

Ock

Okulumuz 1/B sınıfı  öğrencilerine K.Maraş Orman İşletme Müdürlüğü´nce defter, şapka, anahtarlık, balon ve çam tohumlu kalem hediye edildi.

Ock

Okulumuz öğrencileri, Şehit Hakan DUYĞAL Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, hediyeler sundular ve bir eğlence düzenledi

Kas

Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa ÇEK, İlçemizdeki eğitim kurumlarına yönelik ziyaret ve inceleme gezilerine devam ediyor.
Bu çerçevede 04.01.2018 günü İlçemizde bulunan Yıldırım Bayazıt İlkokulnu ziyaret ederek Okul Müdürü Fahri PEHLİVAN dan okulla ilgili bilgiler alan Kaymakamımız,  okulumuzda birkaç sınıfa girerek ederek öğrencilerle buluştu. Öğretmenler Odasında öğretmenlerle kısa birer görüşme yaparak, başarı dileklerini belirtti.

Ekm

Velileri bilgilendirmek, veli-okul-öğrenci iletişimini güçlendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Rehber öğretmenimiz İsmail ALTUN tarafından velilerimize yönelik grup çalışmaları düzenlenmektedir

Ekm

Büyükşehir Belediyemiz tarafından okulumuz öğrencilerine çevre eğitimi verildi.

Ekm

TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği Projesini uygulayan 4/A ve 4/B Sınıflarımız birlikte Kapıçam Botanik Parkında etkinlik yaparak çocukları doğayla  buluştular.

May

2017-2018 Eğitim öğretim yılında uygulayacağımız  Açık Sınıf Açık okul projesinin tanıtımı 1-C sınıf ile gerçekleştirildi.Proje ile öğrencilerimiz kitaplarını veya ders araç gereçlerini getirerek  bahçemizdeki açık sınıfta derslerini yapıyorlar.Öğrencilerimiz bahçemizdeki kütüphanede derslerini yapmanın keyfi ve kitap okumanın hazzına ulaşıyorlar.

May

Kahramanmaraş Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda geleceğimizin teminatı, sevgili öğrenciler için tüm imkanlar kullanılarak, onların mutlu ve başarılı olması adına her türlü oyun ve spor alanları oluşturuldu.

May

“Küçük Hanımlar Küçük Beyler”
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.
Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.
Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,
Ona göre çalışınız....
Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

M. Kemal ATATÜRK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

May

Trafik ve ilkyardım etkinleri kapsamında öğrencilerimiz yaparak yaşayarak trafik bilincine sahip oldular.

2015-2016 YILINDA NELER YAPTIK ?

ÇOK SÖZE GEREK YOK

May

Geleneksel çocuk oyunlari artık okul bahçemizde.Unutulmaya yüz tutmuş birçok oyunlar Okul müdürümüz tarafından okul bahçesine çizildi.Seksekten köşe kapmacaya kadar tüm oyunlar artık bahçemizde

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Serap ÇAPAR nezaretinde Kurtuluş Bayramı Haftasında İlimiz Kurtuluş Müzesi ile Sütçü İmam´ın türbesini ziyaret ettiler. Bu ziyaret sonrası minikler duygu dolu anlar yaşadı.

Şbt

14.02.2016 Tarihinde Yapılan MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilim Sanat Merkezleri Öğrenci Seçme Sınavının Soru ve Cevap Anahtarları