KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Yıldırım Bayazıt İlkokulu

Yıldırım Bayazıt İlkokulu

Hürriyet Mahallesi 34084 Sokak No 3/A Onikişubat / Kahramanmaraş
Vizyon
Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak:gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, bilgili, becerili, özgüvenli, işbirliğine yatkın bireyler yetiştirmek Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak.
Öğretim Şekli :normal
Doğlagaz
Ulaşım
Merkezden hareket eden belediye otobüslerinden 23-37-34-14-21-numaralı belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Okulumuza 10 tane öğrenci servisi gelmektedir.
Merkeze dolmuşla 5 dakika sürmektedir.
İl Merkezine 5 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Proje Çalışmaları
PIRLS 2021 (Progressin International Reading Literacy Study) Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Araştırması